Groaza in Romania! 10 tarani sunt speriati, strigoile le mananca vitele din grajd, iata unde se intampla!


Caz socant in acest moment in Romania, zeci de locuitori din acel sat sunt speriati de moarte, strigoile se baga in grajdurile cu vite si le mananca, relateaza www.stirilekanald.ro.

Acest eveniment ingrozitor a avut loc in satul Samizegetusa, in anul 1930, povestea reala al vampirilor, care a fost preluata de presa din Amerifca.

Adevarul.ro: aminteste de ceea ce s-a intamplat la Samizegetusa in 1930 cand 10 tarani neinfricati au rascolit cimitirul in cautarea unui strigoi, care, credeau ei, le-ar fi ucis animalele. 

„in timp ce intreaga comunitate a satului Sarmizegetusa din Muntii Carpati se ruga pentru ei, zece tarani care se stropisera cu apa sfintita si trei oameni imbracati cu robe negre, care au refuzat apa sfintita, au marsaluit prin cimitirul satului, vechi de secole, la miezul noptii, si au inceput sa deschida cavourile. taranii erau zece dintre cei mai curajosi oameni ai comunitatii, totusi nu simteau transpiratia calda a muncii lor, ci picurii reci ai terorii de pe fetele lor albe, in timp ce se opinteau sub protectia indoielnica a lunii pline.

Ei tremurau pentru ca violau cavourile rudelor si prietenilor lor, in cautarea celei mai ingrozitoare creaturi inventata de mintea superstitioasa a omului – vampirul”, si-au inceput jurnalistii de la „American Weekly” reportajul.

„Cel ‘nemort’ este capabil sa isi paraseasca mormântul si sa bântuie lumea celor vii. Devine astfel cea mai periculoasa si infioratoare fantoma imaginata, pentru ca are nevoie de sângele celor vii, atacati in timpul somnului lor, pentru a-si mentine aceasta viata de noapte.

Victima unui vampir se presupune ca va muri incet de un soi de anemie, iar atunci când isi va da seama ca este condamnat rareori le va povesti celorlalti ce I s-a intâmplat. Motivul acestor secrete este ca, dupa moarte, potrivit legendelor arhaice, el va intra in rândul vampirilor, iar daca satenii il vor afla, ii vor infige un tarut prin inima, pentru a ramâne mort pentru totdeauna”, informa „American Weekly”.

 

Distribuie


Stephen Hawking, anunţ apocaliptic pentru omenire: 'Să evadăm de pe Terra'
Marian Godină: „Educația e de vină pentru bizonii din trafic, dar nu educația rutieră, ci cea primit...
VESTE BOMBA! Un taximetrist a dus-o pe Elodia cu taxiul: "Elodia a fumat 3-4 tigari"
Petitie! Esti deacord sa se fumeze din nou in spatii inchise? SHARE sa vedem parerea romanilor..
Un fenomen neobisnuit a aparut pe cer, in apropiere de Brasov!
"Pe aripile speranței" de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
La 12 ani se măritau forţat, iar educaţia lor se încheia într-un anumit punct!
ULTIMA ORA! Gigi Becali este din nou victima, peste 18.000 de romanii au fost...
CUTREMURATOR! Baba Vanga face preziceri inspaimantatoare pentru 2017!
VESTE SOC DE SARBATORI! Elodia nu este moarta, aceasta a aparut, iata unde!
CAZ SOCANT IN LUME! S-a nascut copilul cu doua capete, VIDEO INGROZITOR!
INGROZITOR! O femeie a nascut un cal in timp ce o exorciza, cazul care a socat milioane de oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *