Groaza in Romania! 10 tarani sunt speriati, strigoile le mananca vitele din grajd, iata unde se intampla!


loading...

Caz socant in acest moment in Romania, zeci de locuitori din acel sat sunt speriati de moarte, strigoile se baga in grajdurile cu vite si le mananca, relateaza www.stirilekanald.ro.

loading...

Acest eveniment ingrozitor a avut loc in satul Samizegetusa, in anul 1930, povestea reala al vampirilor, care a fost preluata de presa din Amerifca.

Adevarul.ro: aminteste de ceea ce s-a intamplat la Samizegetusa in 1930 cand 10 tarani neinfricati au rascolit cimitirul in cautarea unui strigoi, care, credeau ei, le-ar fi ucis animalele. 

„in timp ce intreaga comunitate a satului Sarmizegetusa din Muntii Carpati se ruga pentru ei, zece tarani care se stropisera cu apa sfintita si trei oameni imbracati cu robe negre, care au refuzat apa sfintita, au marsaluit prin cimitirul satului, vechi de secole, la miezul noptii, si au inceput sa deschida cavourile. taranii erau zece dintre cei mai curajosi oameni ai comunitatii, totusi nu simteau transpiratia calda a muncii lor, ci picurii reci ai terorii de pe fetele lor albe, in timp ce se opinteau sub protectia indoielnica a lunii pline.

Ei tremurau pentru ca violau cavourile rudelor si prietenilor lor, in cautarea celei mai ingrozitoare creaturi inventata de mintea superstitioasa a omului – vampirul”, si-au inceput jurnalistii de la „American Weekly” reportajul.

loading...

„Cel ‘nemort’ este capabil sa isi paraseasca mormântul si sa bântuie lumea celor vii. Devine astfel cea mai periculoasa si infioratoare fantoma imaginata, pentru ca are nevoie de sângele celor vii, atacati in timpul somnului lor, pentru a-si mentine aceasta viata de noapte.

Victima unui vampir se presupune ca va muri incet de un soi de anemie, iar atunci când isi va da seama ca este condamnat rareori le va povesti celorlalti ce I s-a intâmplat. Motivul acestor secrete este ca, dupa moarte, potrivit legendelor arhaice, el va intra in rândul vampirilor, iar daca satenii il vor afla, ii vor infige un tarut prin inima, pentru a ramâne mort pentru totdeauna”, informa „American Weekly”.

 

loading...
Distribuie


Marian Godină: „Educația e de vină pentru bizonii din trafic, dar nu educația rutieră, ci cea primit...
VESTE BOMBA! Un taximetrist a dus-o pe Elodia cu taxiul: "Elodia a fumat 3-4 tigari"
CAZ SOCANT! Iata cum arata surorile gemene din doi tati, poveste uluitoare!
A lipsit de la serviciu pentru prima oara in 25 de ani, iar sefii lui au aflat ceva incredibil
Greșeala uriașă pe care o fac cei mai mulți oameni când folosesc prezervativul!
România pierde o investiție uriașă!
VIDEO INCREDIBIL! In Romania s-a contruieste hotelul de gheata, iata cat costa o camera!
Iata de ce au fetele paranteza dintre picioare, motiv incredibil!
CUTREMURATOR! Romanii care au trait 8 luni sub pamant in Bucuresti, consumau droguri si aveau arme a...
N-e fura si oxigenul! -Daca iubesti natura trebuie sa-ti pese,daca esti fiinta umana trebuie sa-ti p...
TULBURATOR! O fetita de 5 ani a nascut un baietel, povestea Linei a uimit toata Europa!
Mumia din Romania! Barbatul ingropat de 20 de ani, a fost dezgropat si arata ca si cum ar fi in viat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *