Extern

2 romani au speriat Italia. Au dezbracat copilul, la incuiat in balcon pe frig: „Se pregateau sa faca bani”

2 romani au speriat Italia. Au dezbracat copilul, la incuiat in balcon pe frig: "Se pregateau sa faca bani"
2 romani au speriat Italia. Au dezbracat copilul, la incuiat in balcon pe frig: „Se pregateau sa faca bani”

Caz iesit din comun, unde italieni i-au pedepsit ingrozitor pe cei doi romani care si-au chinuit propriul copil, a fost batut, bajocorit multi ani, acum copilul de sase ani era la un pas de a muri, relateaza a1.ro.

Este greu de crezut aceasta realitate, in care parintii isi expun copii la asemenea cruzimi.

Drama baiatului a inceput dupa ce mama lui s-a mutat cu iubitul ei in Italia impreuna, acestia l-a luat pe baiat de la bunici lui, pentru a locui cu ei, in provincia Umbria.

Acesta a fost obligat sa se uite printr-o gaura de zid la mama sa, in timp ce mama lui avea relatii intime cu oameni, fiind clienti.

Baiatul a fost tratat mai ceva ca un animal, obligat sa stea dezbracat, hranit cu resturi de mancare la pamant.

Vecinii au fost revoltati cand au vazut ce face cu copilul, incat a chemat autoritatiile, dupa ce il vazuse pe balcon dezbracat, mai mult de o ora in frig.

Concluzia finală a investigatorilor a fost că cei doi încercau să-l pregătească pe copil pentru prostituție infantilă și alte activități de acest gen.
Minorul a fost transferat apoi într-o structură protejată din Umbria și a stat acolo până în luna martie a anului 2017 când un judecător a decis să-l încredințeze din nou bunicilor săi din România, care nu știau nimic de viața copilului în Italia.

Cei doi au trimiși în judecată pentru corupere de minori și rele tratamente.

Marți, 19 mai 2020, românii și-au primit sentințele: 10 ani de închisoare pentru mamă, în timp ce concubinul ei a fost condamnat la 18 ani.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *