Social

3 cupluri de zodii care vor avea mereu relații toxice

3 cupluri de zodii care vor avea mereu relații toxiceCând te îndrăgostești nu umbli cu manualul de compatibilități la tine.

Deși astrologia propune, inima dispune.

Totuși, în întâlnirile tale amoroase poate ar trebui să iei în calcul și zodiile cu care ai forma o relație toxică oricâte eforturi ai face.

Gemeni și Fecioară
Cele două zodii au multe în comun, ambele sunt schimbătoare, adaptabile și istețe. Gemenii și Fecioarele sunt zodii ce se află sub influența lui Mercur. Toate aceste puncte în comun duc la o atracție irezistibilă, dar de fapt Geamănul e prea indecis și liber, iar Fecioara e prea cu picioarele pe pământ și prea neurotică. O relație între un Geamăn și o Fecioară este una plină de neînțelegeri, plină de neîncredere. Geamănul suferă din cauza faptului că Fecioara e prea practică și îi spulberă visele. Relația se va încheia pentru că amândoi vor aduna prea multe frustrări.

Leu și Capricorn
Leul iubește oamenii care sunt inteligenți și care reușesc în viață. De aceea este atras de talentatul și ambițiosul Capricorn. Capricornului îi place încrederea Leului. La prima vedere cei doi ar forma un cuplu ideal. Din păcate, colericul Leu iubește prea mult atenția și urmărește să aibă un partener care să-l venereze, să-i dea toată atenția, să nu-l eclipseze. Capricornul își urmărește țelurile, nu se pleacă în fața nimănui și nu are timp de dramele Leului. Relația se va încheia cu ambele zodii rănite în orgoliu.

Berbec și Taur
Berbecul și Taurul nu au prea multe în comun. Berbecul simte o apropiere karmică față de Taur, pare că va învăța multe de la el. În afara de asta, cele două zodii sunt complet incompatibile. Berbecul va iniția relația, va fi vrăjit de Taur și în final unul sau chiar amândoi vor ajunge să înșele. Relația se va încheia pentru că cei doi își vor da seama că nu este o relație prea sănătoasă.

Unica.ro

Citeste si...