Publicatia Antena24.ro.

300 de rromi s-au intors din Italia de frica Coronavirus. Primarul: “Ce, sunt nebun sa ma duc la ei sa verific?”


loading...

300 de rromi s-au intors din Italia de frica Coronavirus. Primarul: “Ce, sunt nebun sa ma duc la ei sa verific?”Rromi speriati de temutul virus coronavirus, s-au intors 300 de persoane din Italia, si de fapt mintind ca au venit din Germania, aceasta situatie este de raspunderea primarului, dar se pare ca nu vrea sa i-a atitudine la actiunea de ai investiga medical, relateaza spynews.ro.

Acestia s-au intors in Romania din regiunea Bergamo, dupa cum se stie ca coronavirus a pus stapanire pe Peninsula aceea de cateva zile.

Primarul localității, Constantin Moroșan, a declarat Directiei de Sanatate Publica ca acestia s-au intors in tara cu microbuzele si masinile personale.

Tot el a relatat faptul că directorul școlii nici măcar nu i-au primit la cursuri pe copiii proveniți din familiile cu pricina.

Când a fost întrebat dacă a fost la fața locului să vadă care este situația, edilul a răspuns: „Ce, sunt nebun?

Să te duci dumneata să vezi.

Eu am auzit şi am sesizat Direcţia de Sănătate Publică pentru că aşa este corect.”

.

 Citeste si...


Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Noapte grea, duminică, pentru pompierii din Tulcea. Delta a luat foc și a ars o suprafață imensă. Două incendii puternice au izbucnit. Unul este între localitățile Greci și Măcin. Celălalt în zona localității Grindu. Flăcările au acaparat vegetația uscată și stuful. Mai multe echipaje de pompieri...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro