Actualitate

4 zodii feminine care sunt în stare să despartă cupluri.

4 zodii feminine care sunt în stare să despartă cupluri.Unele femei luptă pentru iubirea lor și ar face orice pentru bărbatul de care sunt îndrăgostite.

Există femei care se dau la o parte în momentul în care află că bărbatul pe care îl plac este căsătorit și are familie, însă există și femei care nu fac asta.

Astrele ne dezvăluie care sunt femeile din zodiac care nu țin cont de starea civilă a bărbaților și care acționează oricum. Aceste femei își scot toate armele seducției și nu se lasă până bărbatul pe care îl plac nu devine doar al lor.

Femeia SCORPION:

Se știe că femeia scorpion este cea mai pasională și senzuală femeie din zodiac. Aceasta are tehnici unice de seducție și nici un bărbat nu-i poate rezista, fie și el însurat. Femeia scorpion știe foarte bine ce-și doresc bărbații și știu cum să îi atragă în mrejele dragostei.

Femeile scorpion sunt pregătite tot timpul pentru cuceriri noi și pentru noi relații și atunci când se îndrăgostesc nu mai țin cont de nimic altceva. Se gândesc doar la ele și la sentimentele pe care le au pentru bărbatul respectiv.

Femeia BALANȚĂ:

Nativele acestui semn zodiacal sunt faimoase pentru modul în care își ademenesc partenerii. Cea mai mare calitate a ei este privirea și cuvintele pe care le folosește în seducție au de cele mai multe ori dublu sens.

Multor bărbați le este greu să abordeze aceste femei, însă le este mai greu să le refuze și să le reziste. De obicei, aceste femei nu sunt de acord cu relațiile cu bărbați însurați sau care au alte relații, însă dacă acești bărbați le dau de înțeles că este în regulă, atunci nu mai au nici o problemă.

Femeia VĂRSĂTOR:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai excentrice femei. Nu numai că aceste femei au un stil vestimentar excentric, dar și modul în care comunică este la fel de exuberant.

Pentru dragoste, femeile vărsător ar face orice și sunt considerate amantele perfecte. Acestea nu au nici o problemă în faptul că sunt amantele unui bărbat, ba chiar le place pentru că nu trebuie să-și asume nici un fel de responsabilitate.

Femeia GEMENI:

Dacă femeia gemeni este înșelată, tot ce este mai rău i se va întâmpla bărbatului care a îndrăznit să facă asta, însă nu are nici o problemă dacă ea este femeia cu care bărbații își înșală partenerele.

Nici un bărbat nu-i poate rezista și nici nu va sta pe gânduri când vine vorba de a-i sufla bărbatul altei femei, asta dacă sentimentele ei sunt sincere și profunde. Trebuie să fie sigură că și bărbatul respectiv o iubește la fel de mult.

Estisuperba.ro

Citeste si...