Social

5 moduri în care prezervativele fac sexul să fie și mai plăcut

5 moduri în care prezervativele fac sexul să fie și mai plăcutCa și spălatul pe dinți, folosirea prezervativelor este unul dintre acele lucruri pe care suntem sfătuiți să le facem, chiar dacă nu ne aduce, neapărat, cine știe ce plăcere.
Când este folosit corespunzător, prezervativul te protejează de bolile cu transmitere sexuală și o sarcină nedorită, dar studiile arată că unele cupluri nu îl folosesc pe motiv că totul se simte mai bine fără. Cu toate acestea, merită să citești următoarele motive pentru care un prezervativ face viața sexuală mai intensă.

1. Poate să alunece foarte bine

Una dintre plângerile cele mai des întâlnite este că prezervativul se simte mai gros și frecarea nu este la fel de eficientă, dar soluția acestei probleme o reprezintă lubrifiantul. Acesta reduce senzația de ceva care ține, multiplică senzațiile plăcute și reduce riscurile ca prezervativul să se rupă. Încearcă să folosești formule pe bază de silicon, care rezistă mai multe decât cele pe bază de apă și ferește-te de cele care conțin ulei, deoarece deteriorează latexul. Cel mai ușor este de aplicat pe capul penisului, peste prezervativ, deoarece acesta este primul punct de contact și de acolo se răspândește mai bine.

2. Sexul durează mai mult cu prezervativ

Conform expertului sexual Tracey Cox, cei mai mulți bărbați ejaculează la aproximativ două minute de la contact, dar studiile arată că durata optimă pentru femei este între 5 și 13 minute, deci dacă îl încetinești vei avea numai de câștigat. De asmenea, folosirea unui prezervativ vă crește șansele de a termina în același timp, adică de a avea un orgasm mai puternic.

3. Prezervativele fac sexul să fie mai plăcut

Există tot felul de modele texturate pentru stimulare feminină sau masculină, făcute din materiale mai subțiri pentru senzații naturale sau din unele mai groase, pentru o protecție sporită. Există pe piață destul de multe cât să satisfacă pe oricine, iar cele cu nervuri și puncte sunt chiar mai bune pentru femei, deoarece stimulează suplimentar pereții vaginali și intensifică senzațiile.

4. Nu lăsa prezervativul să distrugă momentul

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci în acele momente este să iei o pauză ca să cauți cutia, să scoți pliculețul, să-l desfaci, să rulezi și să pui prezervativul, dar o soluție simplă este să ții câteva prezervative chiar în noptieră sau și mai simplu pe aceasta. Astfel le vei avea la îndemână și le vei putea integra mult mai repede în actul vostru sexual, fără a vă strica momentele fierbinți.

5. Sexul protejat este cel puțin la fel de plăcut ca cel neprotejat

Potrivit unui studiu de specialitate efectuat pe 1645 de adulți activi din punct de vedere sexual, plăcerea sexuală nu diferă între un act sexual protejat și unul neprotejat. În plus, nu există diferențe de intensitate între orgasmele resimțite sau numărul acestora. Singura diferență a fost înregistrată în ceea ce privește gradul de satisfacție al bărbații care au folosit prezervativul fără lubrifianți și cei care nu au folosit deloc mijloace de protecție. În plus, în ciuda concepției generale, femeile nu au observat nici o diferență între a face sex cu sau fără prezervativ.

Feminis.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *