Social

5 zodii care iubesc riscul

Sunt oameni care iubesc riscul, carora le place aventura si nu se tem nicio clipa sa calce pe un teren necunoscut.

Iata care sunt zodiile care iubesc riscul. Te numeri si tu printre ele?
Sagetator
Patronati de Jupiter, Sagetatorii sunt intruchiparea Centaurului, puternic si curajos. Sagetatorii actioneaza din impuls si rar se gandesc la riscuri. Se bazeaza, insa, pe increderea in abilitatile lor care ii vor ajuta sa depaseasca orice situatie li se va ivi la orizont.
Berbec
Berbecii sunt gata oricand de actiune. Au o incredere de sine uimitoare si zaresc in absolut orice o oportunitate de dezvoltare. Diferenta dintre Berbeci si Sagetatori este ca primii se concentreaza pe castiguri materiale. Sunt manati in „lupta” de lux, dorinta de a avea multe posesiuni materiale. Berbecii iau deciziile rapid, si fac eventualele schimbari din mers. Nu stau prea mult pe ganduri in ceea ce priveste riscurile.

Scorpion
Scorpionii functioneaza dupa principiul „totul sau nimic”. Desi analizeaza putin riscurile, sunt foarte curajosi si trec repede la actiune. Ca sa-si atinga telurile sunt gata de orice. Sunt foarte buni manipulatori si nu tin cont de sentimentele celorlalti atunci cand vor sa obtina ceva.
Varsator
Varsatorilor le place riscul, mai ales daca este in folosul altora. Ei sunt foarte generosi si sunt gata oricand sa-si ajute semenii, chiar daca asta inseamna sa-si riste sanatatea, reputatia sau chiar viata. Asa se descrie succesul pentru ei.

Gemeni
Gemenii isi asuma riscurile de fiecare data caci ei le stiu pe toate si nu-i asculta pe cei care incearca sa-i atentioneze. Sunt prea mandri ca sa recunoasca faptul ca se inseala si tot actioneaza. Vad ei pe parcurs cum o dreg. Gemenii se bazeaza foarte mult pe cunostintele si experienta lor, iar curiozitatea ii impinge si la actiuni necugetate.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *