Actualitate

800 de litri de motorină s-au scurs pe DN 17C, în urma unui accident rutier

Aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe carosabil, miercuri seara, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 17C,. în Bistriţa-Năsăud. Combustibilul s-a scurs din rezervorul unui tir în urma coliziunii cu două autoturisme pe raza localităţii Salva. Ca urmare a incidentului, circulaţia fiind întreruptă în zonă mai bine de jumătate de oră.
Reprezentanții ISU au transmis că autotrenul staţiona la momentul accidentului, iar rezervorul plin cu combustibil s-a fisurat.
Pompierii au luat toate măsurile necesare pentru a evita producerea unui incendiu au a unei explozii.

„În urma impactului, rezervorul autotrenului s-a fisurat, aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe partea carosabilă, pe o distanţă de circa 100 de metri. Pompierii militari au luat imediat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru împiedicarea producerii unei deflagraţii şi, împreună cu reprezentanţii de la Drumuri Naţionale, au procedat la curăţarea carosabilului, în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale”, a transmis ISU Bistrița Năsăud.

În accident au fost implicate, în total, cinci persoane, care au fost evaluate din punct de vedere medical şi au refuzat transportul la spital.

sursa

Citeste si...