A agatat-o pe Facebook, iar apoi a chemat-o la el acasa!


O adolescenta de 15 ani din Bacau s-a lasat sedusa de un tanar de 21 de ani pe Facebook si a acceptat sa mearga la el acasa. Insa ce a urmat e incredibil. Fata s-a dus la el acasa si din momentul in care i-a calcat pragul a fost atacata.

Tanarul de 21 de ani isi mai chemase doi prieteni care sa stea de paza.

Fata a reusit sa ii trimis surorii sale un mesaj. Cand si-au dat seama ca ea a cerut ajutor, cei trei tinei au scos-o din casa si au abandonat-o pe strada.

Politistii au identificat si depistat trei tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 21 de ani, banuiti de comiterea faptelor. Fata de acestia, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore, dupa care vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Podu Turcului cu propunere de arestare preventiva. In cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal”, a declarat agent sef adjunct Catalina Cretu, purtator de cuvant la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Antena3.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!Sunt opinii pe subiectul “A agatat-o pe Facebook, iar apoi a chemat-o la el acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.