Social

A fost violată în timpul ce vorbea video cu iubitul ei: „Am fost neputincios. Nu am putut opri atacul”

A fost violată în timpul ce vorbea video cu iubitul ei: „Am fost neputincios. Nu am putut opri atacul”Caz iesit din comun, o tanara vorbea cu iubitul sau intr-un apel video, iar in acel moment a fost atacata de un individ si violata chiar in centrul orasului englez Leeds, relateaza a1.ro.

Iubitul acestuia cu varsta de 19 ani, a vazut toata scena, cand iubita lui a fost violata de acel individ, dar nu putea face nimic.

Joi, atacatorul Samuel Fortes, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, dintre care cel puțin opt ani cu executare.

Samuel Fortes, care suferă de schizofrenie, a urmărit-o pe tânără prin centrul orașului Leeds, la primele ore ale dimineții, în timp ce ea mergea spre casă după o noapte de petrecere.

Iubitul tinerei a văzut începutul atacului ce a durat 15 minute și a sunat la poliție atunci când telefonul victimei a fost spart.

La momentul atacului, tânăra mergea pe un pod, spre casă, când Fortes a imobilizat-o și a cărat-o sub acel pod.

Anterior atacului, bărbatul i-a cerut fetei numărul de telefon, dar ea l-a refuzat, continuându-și drumul.

În afară de faptul că a violat-o, Samuel Fortes a lovit-o pe tânără în față cu putere, de peste cinci ori. După atacul înfiorător, bărbatul s-a ascuns timp de două ore în niște tufișuri, după care a plecat spre locuința lui din Sheffield.

„Incidentul ne-a cauzat multe daune mie și celor dragi mie. Însă, acum sunt o femeie în vârstă de 20 de ani care are multe lucruri la care să aspire și nu îi voi permite unui străin să îmi afecteze întreaga viață. Mi-e milă de tine, Fortes”, a spus tânăra care a fost violată în timp ce se afla într-un apel video cu iubitul ei.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *