Actualitate

A incercat dar na reusit-A vrut sa iasa din TARA cu buletinul surori

Tânără din România cu documentul surorii la frontierăPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat o tânără de 26 de ani, cetăţean român, care a încercat să iasă din țară folosindu-se de cartea de identitate a surorii ei, pentru a ajunge în Germania.
Femeia călătorea ca pasager într-un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, iar la controlul de frontieră a prezentat o carte de identitate eliberată de autorităţile române.

În urma verificării actului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean român, în vârstă de 26 de ani. Cu privire la cele constatate, tânăra a declarat că a luat cartea de identitate de la sora sa, fără ca aceasta să ştie şi a recurs la această metodă pentru a pleca în Germania la muncă, crezând că ea nu poate să părăsească teritoriul României. În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *