Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

A lăsat mănăstirea și acum se dezbracă în fața camerelor. Câți bani face la 28 de ani

A lăsat mănăstirea și acum se dezbracă în fața camerelor. Câți bani face la 28 de aniAre 28 de ani și opt ani a stat la o mănăstire pentru a deveni călugăriță. Însă viața ei a luat-o pe un drum, total opus.

Yudy Pineda a fost credincioasă de mică.

Timp de opt ani, columbianca în vârstă de 28 de ani a fost la o mănăstire din Uraba, pentru a-și urma vocația de călugăriță.

Am fost la o școală care era vizitată de măicuțe și mi-a plăcut atât de mult ce am văzut că mi-am dorit să urmeaz și eu această cale”, a povestit tânăra columbiancă.

Avea 10 ani când a intrat la mănăstire, iar la 18 ani viața ei s-a schimbat radical.

S-a îndrăgostit de un profesor care preda religie copiilor.

Acela a fost momentul în care și-a dat seama că viața la mănăstire nu este pentru ea.

Yudi s-a mutat ulterior în Medelin, unde a cunoscut un bărbat pe nume Juan Bustos, care a inițiat-o într-o altă lume. A învățat-o să se dezbrace în fața camerelor pe web.

La început când am făcut asta m-am simțit groaznic, dar acum nu mă mai simt așa. Continui să merg la biserică, la slujbe și să mă confesez, dat fiind că toată ziua am de-a face cu goliciunea, masturbarea, pornografia. Nu consider că fac nimic rău, pentru niciun bărbat nu mă atinge”, a afirmat columbianca. Yudi Pineda câștigă 2.500 de dolari pentru 40 de ore de muncă timp de 15 zile pe lună.

Libertatea.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *