Stiri Nationale Si Internationale.

A murit! Beyonce de România e distrusă! ”Scumpul meu…”


Bebe Colfescu, cunoscut drept unchiul lui Beyonce de România, s-a stins din viață astăzi. Mama Mădălinei, Elena Colfescu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în legătură cu vărul ei. Beyonce de România, Mădălina Dumitriu, a fost foarte apropiată de unchiul ei. De asemenea, artista a distribuit și ea postarea Elenei Cofescu pe profilul ei de Facebook, primind deja mesaje de condoleanțe.

Mădălina Dumitriu alias Beyonce de România a pierdut orice şansă de a-şi recupera investiţia făcută în implantul pe care tocmai i-a scos din cauză că sânii i se infectaseră. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a renunţat să mai lupte în instanţă cu medicul Kasem, cel care i-a mărit bustul în urmă cu trei ani. Beyonce de România nu a plătit taxa de timbru, iar judecătorii au anulat chemarea în judecată ca netimbrată.Mădălina a mărturisit în urmă cu o lună că a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza silicoanelor. Din această cauză, ea şi-a scos implanturile care îi provocaseră o suprainfecţie.

”În ultima perioadă, mai exact cu 3 săptămâni în urmă, nu mă simţeam deloc bine. Până într-o dimineaţă, mai exact sâmbătă, 13 octombrie, când m-am trezit cu sânul învineţit şi umflat şi dureri mari. (…) Mi-a scos (medicul n.r.) implanturile şi m-a curăţat de infecţie. Sânii mei erau suprainfectaţi din cauza implantului care era model 1974 şi nu era pus bine. Erau necrozate ţesuturile. Nu mi-au tăiat sânii. Am fost la un pas de moarte”, a povestit Beyonce la o emisiune TV.

Wowbiz.ro

Distribuie


Lasă un răspuns