Actualitate

A murit electrocutată, în timp ce folosea telefonul mobil

O adolescentă a murit electrocutată, în timp ce folosea telefonul mobil. Tragedia s-a petrecut chiar în momentul în care aparatul se afla la încărcat, iar casa tinerei a fost lovită de un fulger.

Tânăra din Brazilia își folosea telefonul, în timp ce era pus la încărcat. Casa ei a fost lovită de un fulger, iar în acel moment adolescenta a resimțit șocul electric extrem de puternic.

Potrivit Daily Mail, la fața locului au ajuns de urgență medicii, familia fetei acordându-i primul ajutor înainte de sosirea acestora.

În ciuda eforturilor depuse de medici și familie, Radja Ferreira de Oliveira nu a supraviețuit, fiind constatat decesul.

Tânăra Radja nu este prima persoană care trece printr-o astfel de experiență în Brazilia. În ultimul timp, mai multe persoane au fost rănite sau chiar ucise de fulger, în Para, Brazilia.

Spre exemplu, Semeao Tavares folosea telefonul mobil în timpul unei alte furtuni, când a fost puternic lovit de un fulger. Medicii au reușit să îi acorde rapid îngrijiri medicale, iar astfel el a supraviețuit.

sursa

Citeste si...