Sport

A murit un antrenor legendar al României

Fostul antrenor al Resitei si al Politehnicii Timisoara, Octavian Foale, a murit din pricina mai multor afectiuni, dar si dupa ce fusese infectat cu noul coronavirus.
A murit un antrenor legendar al României. Octavian Foale, antrenor al echipei Politehnica Timișoara, pentru care a făcut chiar şi închisoare în timpul regimului comunist, a încetat din viață, anunță gruparea sportivă pe pagina sa de Facebook.

Foale murit în prima zi de Paşte, la vârsta de 83 de ani, după ce a suferit un accident cerebral în urmă cu o lună și jumătate.

In urma cu cateva momente am primit o veste teribila. Octavian Foale, tatal antrenorului nostru secund, Toni Foale, s-a stins din viata. Iti simtim durerea, Nea Toni, si suntem alaturi de tine. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa ii aline sufletul!” au transmis reprezentantii Politehnica Timisoara.
A murit un antrenor legendar. Născut la 20 ianuarie 1938, la Reșita, Octavian Foale a jucat fotbal în prima divizie, la CSMS Iaşi.

Ulterior, s-a stabilit la Timișoara alături de familie, întrucât toţi cei trei fii ai săi erau deja jucători în orașul de pe Bega.

sursa

Citeste si...