Showbiz

A murit Vlad Vlăsceanu. Fondatorul Târgului Imobiliar Naţional

A murit Vlad Vlăsceanu, fondatorul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), la numai 42 de ani. Directorul general al firmei Ad Media Consulta Cotești a suferit un infarct la locuința părinților săi, în Focşani. El era unul dintre experții cei mai solicitați de televiziuni pentru a-și spune părerea despre piața imobiliară.

A murit Vlad Vlăsceanu. În cursul zilei de joi, el a venit cu familia la Focșani, la părinții săi, pentru a petrece împreună de ziua unuia dintre cei trei copii ai săi. Noaptea s-a simțit rău, iar familia a chemat ambulanța. Cadrele medicale nu au mai avut, însă, cum să-l salveze, fiind nevoite să declare decesul
Vlad Vlăsceanu a fost unul dintre liderii studenților din București și a lucrat, în anii 90, la Uniplus Radio Focșani și la Monitorul de Vrancea.
„E urâtă disperarea şi, totuşi, sunt momente când trebuie să te ridici deasupra neputinţei tale. Să ieşi în lumina celui care, trecând linia orizontului, lasă în urmă o văpaie, o căldură, o vibraţie a aerului pe care, doar oprindu-te şi privind doborât despărţirea, o mai poţi, încă, simţi, îmbrăţişându-te. Aşa ne-a fost nouă Vlad. Văpaia unei generaţii care-a aprins şi-a ţinut viu spiritul unirist.

Era de-ajuns să-i dau un telefon şi el punea în mişcare cu o energie copleşitoare o mecanică a posibilului căreia nimic nu-i stătea cale.

Vlad, care inventase la noi în liceu radioul, arătând că elevul trebuie să iasă din cuminţenia băncii lui, era la fel de debordant, de pasionat, de iubitor şi plin de proiecte chiar şi după 20 de ani. Căci Vlad nu avea idei, era omul marilor planuri pe care, spre uluiala tuturor, reuşea să le pună în scenă cu entuziasm şi loialitate.

Debutase ca jurnalist la Uniplus, dar era în primul rând om de relaţie, de comunicare şi fapte, evoluase natural ca antreprenor şi manager, iar mulţi îl ştiau în spaţiul public ca fondatorul Târgului Imobiliar Naţional.

Vlad a fost colegul meu de generaţie, prietenul datorită căruia a fost posibilă întâlnirea de 20 de ani şi mereu omul de încredere al proiectelor CNU. Anul acesta ar fi trebuit să organizăm Gala Uniriştilor All Times cu ocazia aniversării a 155 de la fondarea Colegiului National „Unirea” Focşani, dar pandemia ne-a încurcat tuturor planurile.
Ieri, în ziua în care s-au împlinit cei 155 de ani, omul care a reprezentat cel mai bine spiritul unirist – aşa cum mărturiseşte directorul CNU, profesorul Cornel Noana – colegul şi prietenul nostru Vlad s-a stins din viaţă în urma unui infarct. Avea 42 de ani şi trei copii.

Sunt încă strânsă de durere şi m-am oprit alături de voi în această adiere şi lumină caldă rămasă în urma celui ce trecut dincolo de linie, poate spre un alt orizont. Şi nu ştiu ce să spun. Doar rămas bun, fiindcă Vlad chiar a fost un om bun şi energia lui, care-a ţinut viu spiritul unirist, chiar ne-a rămas„, a scris Liana Alexandru, fostă prezentatoare TV, pe pagina sa de Facebook.

sursa

Citeste si...

Google News Antena24.ro

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro