Social

A vrut sa fie frumoasa pentru iubit si a ajuns in sicriu. Mesajul iubitului: „A fost tot ce mi-am dorit de la tine”

A vrut sa fie frumoasa pentru iubit si a ajuns in sicriu. Mesajul iubitului: “A fost tot ce mi-am dorit de la tine”A vrut sa fie sexy pentru iubitul sau, o femeie de 31 de ani din Marea Britanie, si al Irlandei de Nord, a decedat pentru o simpla operatie estetica de a fi mai frumoasa, iar iubitul a lasat un mesaj ingrozitor de dureros, care a spus ca i-a pus inelul in sicriu, relateaza a1.ro.

Femeia, Melissa Kerr, a murit în timpul unei intervenții numită „lifting brazilian de fese” la un spital privat din Istanbul, Turcia.

Femeia are trei copii si trebuia sa faca nunta cu iubitul sau, dar se pare ca visul nu a ajuns sa ii se indeplineasca.

Din cauza bucati de tesut adipos s-au desprins in timpul ce era operata, si ii s-a blocat artera din plamani, de astfel si un vas de sange.

Melissa, care lucra la un centru de sănătate psihică, a cheltuit 3.150 de lire sterline pentru intervenția estetică ce i-a adus moartea.

Viitorul ei sot a lasat un mesaj dureros de Ziua Indragostitilor: „Tot ce mi-am dorit a fost să fim împreună, să îți pun inelul de logonă pe decet și să te văd cum organizezi nunta, alpturi de mama și sora ta. Voi continua să te iubesc din toată inima până la ultima suflare”.

Bărbatul a precizat că „va pune ineluld e logondă alături de ea, ca să îl aibă pentru totdeauna”.

 

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *