Sport

Accesoriul de 80.000 de euro al Simonei Halep

Simona Halep încearcă să revină la nivelul de dinainte de accidentare și speră să facă o figură frumoasă la ultimul turneu de Grand Slam din 2021, US Open. Sportiva a ajuns deja în America, unde se pregătește pentru competiția care va debuta peste 5 zile.

Accesoriul de 80.000 de euro al Simonei Halep
Accesoriul de 80.000 de euro al Simonei Halep

Fostul lider mondial a efectuat deja un antrenament pe hardul de la Flushing Meadows, dar știe să profite și de timpul liber. Ea a postat mai multe imagini pe Instagram zilele acestea, cadre realizate din SUA. Într-o imagine, poate fi observat faptul că Halep poartă la mână un ceas despre care presa sportivă spune că valoarează 80.000 de euro.

Este vorba despre un Hublot Big Bang One Click Saphire, al producătorului elvețian care face parte din echipa de sponsori a sportivei, alături de alte branduri celebre.
Jucătoarea de tenis a semnat un contract de publicitate cu Hublot din anul 2016. Ceasul pe care-l poartă la mână în SUA ar fi cel mai valoros din colecție. În afară de accesorii, Halep este fană și smartphone-uri. Într-un interviu a mărturisit că obișnuiește să colecționeze atât ceasuri, cât și telefoane.

„Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, a dezvăluit sportiva Simona în urmă cu ceva timp.

sursa

Citeste si...