Actualitate

Accident Dej – Au lovit un copac şi s-au răsturnat cu maşina

O femeie şi un copil au ajuns la spital în urma unui accident în Dej! Au lovit un copac şi s-au răsturnat cu maşina

O mamă şi copilul ei au ajuns astăzi la spital ca urmare a unui accident rutier în Dej. Şoferiţa s-a răsturnat cu maşina după ce a pierdut controlul volanului, a intrat în şanţ şi a lovit un copac scrie realitatea.net
Conform informațiilor primite, o conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, din comuna Căianu Mic, județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe strada Șomcutului, din direcția Dej spre Viile Dejului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rulat prin șanțul drept, lovind un copac și ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

Conducătoarea auto alături de un minor, pasager în autoturism, urmează a fi transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate„, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Cluj.

Două autospeciale un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a răsturnării unui autoturism pe strada Șomcutului din municipiul Dej.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, cu o femeie încarcerată în acesta.

S-a intervenit pentru stabilizarea autoturismului, descarcerarea și extragerea persoanei din autoturism. Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, împreună cu un minor, care se afla în autoturism în momentul producerii evenimentului.

Femeia era conștientă, însă, conform primelor evaluări, suferise multiple traumatisme, a transmis ISU Cluj.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *