Stiri Nationale Si Internationale.

Accident devastator pe autostrada. Un autocar romanesc cu 25 de persoane s-a accidentat la granita Ungariei cu Romania!


Accident devatator pe autostrada M43 din Ungaria, aproape de vama Nadlac, trei oameni au decedat pe loc, si alti raniti relateaza www.tion.ro.

In autocar erau peste 25 de persoane fiind si romanii, la locul accidentului au intervenit de urgenta pompierii maghiari, dar si din Arad si Timis.

Presa maghiară anunță că autoritățile au confirmat deja trei persoane decedate și alte câteva rănite. În accident se pare că ar fi fost implicat și un autocar românesc care transporta 25 de persoane, venea din Hamburg şi avea ca destinaţie Bucureşti precum şi mai multe autovehicule – un TIR înmatriculat în România, un microbuz cu numere de România și un microbuz cu numere de Bulgaria.

“În dimineața zilei de 15 februarie 2017, în jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, închiriat de compania Eurolines România, ce efectua cursa de linie regulată Hamburg-București, a fost implicat într-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanță de 2 km de Nădlac.

În autocar se aflau 17 pasageri. În urma acestui incident niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar șoferul aflat la volan a fost accidentat și transportat la spital.”, au transmis reprezentanții companiei Eurolines.

Aceștia mai spun că pasagerii au fost preluați de un alt autocar.

“Toți pasagerii au fost deja preluați de un autocar trimis de Eurolines România și se află în drum către destinație

Se pare că accidentul a fost provocat din cauza a două microbuze care staționau nesemnalizat pe banda a doua de mers, în urma unui accident survenit anterior.

Șoferul autocarului, pe fondul vizibilității scăzute și a condițiilor meteo nefavorabile, a încercat să împiedice coliziunea cu cele două microbuze, dar nu a reușit să evite impactul. Eurolines România se află în legătură cu pasagerii și familiie acestora. Pentru informații suplimentare, Eurolines România pune la dispoziția clienților și partenerilor săi două linii telefonice non-stop: 021-316.77.82 0733-10.27.68”, au completat reprezentanții companie

Distribuie


Lasă un răspuns