Actualitate

Accident infiorator în cadrul unui concurs din Cluj! O fată a murit, strivită sub un ATV

Accident infiorator în cadrul unui concurs din Cluj! O fată a murit, strivită sub un ATVAccident devastator in urma cu cateva momente in Cluj, unde o tanara de 28 de ani a murit cu ATV-ul, in timpul unui concurs, relateaza spynews.ro.

În timpul cursei, fata în vârstă de 28 de ani a murit, ajungând strivită sub un ATV. „Pur şi simplu a fost strivită de ATV”, a declarat Ionuț Georgescu, un vâlcean care a concurat în anii trecuți la acest concurs, pentru observator.tv.

La concursul din Cluj participă Serbia, Ungaria, Cehia, Croatia, Slovacia, Italia, Marea Britanie, Lituania, Polonia, Belgia, Suedia, Germania, Franta, Elveţia, Slovenia si România.

„An şi an la rând, aceeaşi proasta organizare a competiţiei! A fost o pantă grea, la categoria crossover.

Acea fată a coborat panta înclinată aproape 75 grade… ATV-ul s-a răsturnat, ea a fost aruncată pe pantă în jos, iar ATV-ul a căzut peste ea. Pur şi simplu, a fost strivită de ATV.

În mod normal, la o pantă aşa de periculoasă, trebuie să stea cineva din staff acolo sau măcar o ambulanţă să fie în zonă, mai aproape.

Nu era nimeni acolo!  

Eu am plecat de la baza de la finish normal, unde a fost si locatia parcarea de ATV-uri. Am vazut cum toata lumea a fugit din parcare inclusiv ambulanta, care era la baza.

Am facut pana acolo aproximativ 15 minute. Am ajuns la aceea panta numita „Killer”, unde am vazut aceea fata intinsa, iar ATV-ul undeva jos, se vede si in poze.

Anul trecut, alte persoane au fost luate de elicopter si duse de urgenta la Bucuresti sau la diferite spitale din tara.

Din cate am auzit, este prima persoana care moare la acest concurs, editia 2019″, a mai spus bărbatul din Vâlcea pentru sursa citată.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *