Showbiz

Actrița de telenovele mexicane, Carmen Salinas, a decedat la vârsta de 82 de ani

Actrița mexicană de telenovele, Carmen Salinas, a murit la vârsta de 82 de ani, după mai multe săptămâni de spitalizare, aceasta s-a stins din cauza unui accident vascular cerebral

Carmen Salinas este cunoscută pentru rolurile sale în telenovelele ”Maria la del Barrio” (”Sărmana Maria”) și serialul ”Maria Mercedes”.

„Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021”, a transmis familia actriței într-un comunicat publicat pe rețelele sociale. „Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas”, au mai adăugat aceștia.

Trusturile media au aflat că actrița suferă de o problemă gravă de sănătate de-abia pe 11 noiembrie. Această veste a emoționat profund populația din Mexic, dar și fanii actriței. Gustavo Briones, nepotul actriței, a informat că actrița este internată într-o stare gravă de sănătate după ce a suferit un accident vascular cerebral, după care a intrat în comă.

Înainte să intre în comă, actrița Carmen Salinas era în continuare foarte activă din punct de vedere profesional și făcea parte din telenovela ”Mi fortuna es amarte”, scrisă de Nicandro Diaz.

sursa

Citeste si...