Scitech

Acum puteți viziona HBO Max pe PS5

Acum puteți viziona HBO Max pe PS5
Acum puteți viziona HBO Max pe PS5

Sony a anunțat miercuri că HBO Max este disponibil în cele din urmă pentru consola sa de ultimă generație. Suportul pentru aplicație, dezvăluit într-un tweet din contul oficial PlayStation, ar trebui să fie o veste minunată dacă ați reușit să obțineți un PS5 și intenționați să-l utilizați ca centru de divertisment pentru filme în plus față de jocuri, deoarece HBO Max a fost ultimul mare serviciu de streaming absent de pe consolă.

Dacă sunteți încă pe PS4, această actualizare probabil nu va însemna prea mult pentru dvs., deoarece dispozitivul respectiv are aplicația de ceva timp.

Dar înseamnă că orice fan PlayStation ar trebui să poată urmări Wonder Woman 1984 , care va fi disponibil în 4K HDR pentru proprietarii de PS5 cu televizoare acceptate și alte filme Warner Bros. , care vor apărea anul viitor pe noul serviciu de streaming HBO. (Proprietarii Xbox Series X / S au avut acces la aplicație de la lansarea consolei.)
Când am mers să descarc HBO Max pe PS5, mi-a spus că aplicația era disponibilă doar pentru PS4, dar o repornire rapidă a făcut-o disponibilă pentru descărcare.

Dacă doriți să îl descărcați, puteți merge la fila media de pe ecranul de pornire al PS5 și derulați în jos până la secțiunea Toate aplicațiile.

Actualizare 16 decembrie, 16:47 ET: A fost eliminată o linie despre aplicație disponibilă doar în SUA, deoarece HBO Max ca serviciu este disponibil numai în SUA.

Citeste si...