Publicitate
Showbiz

Adela Popescu, reacție nervoasă la adresa lui Radu Vâlcan

Publicitate

Ce s-a întâmplat între cei doi de dimineață? Vedeta de televiziune a povestit totul în emisiunea pe care o prezintă.
Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o dimineață dificilă și deloc lipsită de intrigi. Cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea mondenă și au o familie exemplară.
Prezentatorii TV au nu mai puțin de trei băieți, mezinul fiind în vârstă de doar 10 luni, iar viața lor este destul de aglomerată și dificilă, mai ales că au luat decizia de a-și crește singuri copii, fără să angajeze vreo bonă în acest sens. Ei bine, seara care tocmai a trecut a fost una destul de dificlă pentru blondina, care a dormit alături de mezinul familiei.
Se pare că bebelușul s-a trezit de cinci ori peste noapte, iar cu el și Adela Popescu, care a trebuit să-l liniștească și să-l adoarmă la loc. Radu Vâlcan, însă, a ales să doarmă într-o altă cameră, astfel că somnul său a fost unul neîntrerupt.

Dimineață, însă, când s-a trezit și a văzut-o pe soția lui au început discuțiile.
„M-am trezit în această dimineață cu cearcănele până la gură și soțul meu a zis: <> El dormind ca un prunc în camera cealaltă. Și zic: <<Măi a fost ceva groaznic, ăsta mic s-a trezit de vreo cinci ori>> El zice: <<Și ce vrei să facem? Asta este datoria ta de mamă>> Asta este datoria mea de mamă? Știi când am născut și a fost greu, 11 ore de travaliu: <> Ce lucru înălțător? <>”, a spus Adela Popescu, în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Publicitate

sursa

Publicitate

Citeste si...