SanatateSocial

Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic!

Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic!Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic. Vezi ce tratamente face și pentru corp de la începutul anului.

Adelina Pestrițu afișează de fiecare dată un ten curat, fin și strălucitor, iar un mare merit în acest sens îl au tratamentele de curățare profesională și super hidratare pe care le urmează la un centru din Bucureşti.

Vedeta le-a prezentat fanilor pe social media ritualul de înfrumusețare care îi alungă orice urmă de impurități sau de oboseală de pe chip.
Adelina începe seria de tratamente printr-un gomaj special, extrem de eficient, cu nisip vulcanic, un tratament profesional pe care medicul său îl efectuează pentru a înlătura impuritățile și a lăsa pielea perfect curată.

Urmează sterilizarea cu înaltă fecvență, aplicarea unei fiole specifice cu un ser bogat în nutrienți, apoi, masaj și mască calmantă.
Efectul este de purificare și de îndepărtare a comedoanelor cu rezultat imediat de luminozitate. Pielea curată este acum pregătită pentru următorul pas: hidratarea profundă.

Pentru această etapă, Adelina face de fiecare dată tratamentul de super-hidratare, cu efect de redensifiere a pielii, fermitate și suplețe, cu ajutorul unei folii cu colagen.

Tenul este întinerit și redensifiat, vizibil mai luminos și fresh.
Adelina Pestrițu urmează și tratamente de remodelare și fermitate corporală. În aceeași zi în care a efectuat tratamentele faciale, vedetei i-a fost aplicată procedura de dublă dermo lipo-aspirație pe picioare pentru un efect de tonifiere.

Rezultatul este posibil prin acțiunea curentului galvanic, ce ajută la penetrarea în profunzime, prin ionizare, a ingredienților din serul de fermitate aplicat.
Conform studiilor efectuate, se obține o piele mai fermă, mai netedă, o musculatură mai bine definită, celulita este diminuată și se pot pierde peste 2 cm în talie sau în zona coapselor.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *