Showbiz

ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA INTIMĂ A LUI RAFAELO CU VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT

ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA INTIMĂ A LUI RAFAELO CU VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT
ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA INTIMĂ A LUI RAFAELO CU VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT

Vulpița din Vaslui rămâne în centrul atenției, cu atât mai mult cu cât s-a lansat și în muzică, prestând alături de Axinte sau de Maria Constantin.

E drept că apare și Viorel alături de ea, acesta din urmă fiind gelos, în ultima perioadă, și insistând ca nimeni să nu se mai apropie de Vulpiță.

Problema că este că Vulpița din Vaslui își face foarte multe planuri de viitor, iar Rafaelo – spre exemplu – face parte din ele, fiindcă el și partenera de viață – fosta parteneră? – a lui Viorel ”lucrează” la un scenariu muzical care îi scoate peri albi soțului. Dar care este adevărul, în ultimă instanță? Are Viorel motive pentru a fi gelos sau exagerează și își face ”sânge rău” degeaba?
Vulpița din Vaslui și Rafaelo au realizat un LIVE, împreună, iar imaginile au fost ”urcate” pe YouTube. ”Vă salutăm pe toți”, spune Rafalo la începutul filmării. ”Vrem să ne urmăriți în continuare și să ne spuneți dacă vreți să mai scoatem alte hituri. Ce mai faci, Vulpițo. Ai dormit bine?” ”Da”, răspunde Vulpița, iar Viorel ar putea să se supere din nou fiindcă Vulpița îi răspunde la astfel de întrebări lui Rafaelo. ”Să crească și canalul Vulpiței!”, spune Rafaelo. ”Aici o veți găsi. Are telefon, este normal, puteți să îi transmiteți mesaje. Milioane de vizualizări în două zile jumate, vă mulțumim. Zice lume să nu te desparți de Vulpoi, să îi mai dai o șansă. Dacă a învățat din greșeli, îl vei ierta. Sunt sigur că are un suflet bun, am observat eu, trebuie să mai lase de la el dacă nu vrea să te piardă. Nu e prost, e un om ca toți oamenii”, spune Rafaelo în timp ce citește mesajele admiratorilor Vulpiței. ”O să aducă fetița aici, să o crească aici, n-are ce să facă în sat, e un sat mic, bârfe”, mai spune Rafaelo care se transformă, iată, într-un adevărat consilier de imagine al Vulpiței din Vaslui.

”Rămâi cu Viorel?”, a întrebat-o un fan pe Vulpiță. ”Nu pot să vă dau acum detalii”, a răspuns aceasta.

mai mult aici.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *