Actualitate

Adio restrictii! Cateva sute de persoane au fost astazi la inmormantare la Baia Mare!

Adio restrictii! Cateva sute de persoane au fost astazi la inmormantare la Baia Mare!
Adio restrictii! Cateva sute de persoane au fost astazi la inmormantare la Baia Mare!

Inca romanii nu respecta restrictiile impuse de catre Politie, unde peste o suta de persoane au fost la i inmormantare, intr-un cimitir din judetul Baia Mare, relateaza spynews.ro.

Pe principiul ”regulile sunt făcute pentru a fi încălcate”, peste o sută de oameni s-au conformat și au sfidat din nou regulile impuse de către autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Imediat Politia si-a facut aparitia la acel cimitir cu opt echipaje de Politie si patrule de Jandarmerie.

„Polițiștii băimăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezența mai multor persoane în zona unui cimitir de pe raza municipiului reședință de județ.

Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului și le-au solicitat cetățenilor care se aflau în perimetrul respectiv să respecte prevederile ordonanțelor militare.

Slujba de înmormântare s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanței militare, cu participarea a maximum opt persoane.

Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor și gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate și vor fi sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare de către polițiști.

Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor, urmând a fi luate măsuri în funcție de cele constatate”, se arată în comunicatul transmis de Poliție.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *