Actualitate

Adio romanii in Marea Britanie! Din cauza alegerilor anticipate ale Regatului Unit, li se vor interzice circulatia tuturor imigrantilor straini in UK!

Adio romanii in Marea Britanie! Din cauza alegerilor anticipate ale Regatului Unit, li se vor interzice circulatia tuturor imigrantilor straini in UK!Veste dura pentru romanii dusi la munca in Marea Britanie, din cauza alegerilor anticipate ale Regatului Unit, toti cetatenii din Europa vor avea de suferit, relateaza, www.mediafax.ro.

Premierul Theresa May face niste declaratii dure in electoratul strain, inainte de alegeri anticipate din data de 8 iunie, Theresa May vrea sa puna stop circulari al tuturor imigrantilor din Europa in Marea Britanie.

„Şeful Guvernului de la Londra ar urma să mai promită că anula apartenenţa Marii Britanii la Piaţa Unică Europeană şi Curtea Europeană de Justiţie,” a mai indicat cotidianul, informează agenţia de ştiri Reuters.

Premierul Theresa May a anunţat, marţi, un plan de convocare a alegerilor parlamentare anticipate pe 8 iunie, argumentând că este necesar un guvern puternic pe fondul incertitudinii generate de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a declarat recent că negocierile propriu-zise cu Marea Britanie pe tema Brexit vor începe abia după instalarea noului guvern, rezultat în urma scrutinului anticipat din 8 iunie.

 

Citeste si...