Extern

Adolescent de 15 ani, inculpat în cazul uciderii șoferului român din Londra

Principalul suspect în cazul uciderii unui şofer român de taxi în Londra a fost arestat şi audiat, informează B1 TV. Este vorba despre un adolescent în vârstă de 15 ani. Momentan, nu se ştie dacă acesta a acționat singur sau dacă a avut şi complici, notează presa britanică.

Ucigașul unui român la Londra ar fi un adolescent

Un adolescent în vârstă de 15 ani este principalul suspect în cazul uciderii șoferului român de taxi Gabriel Bringye, înjunghiat mortal, miercuri seară, în nordul Londrei, relatează publicația The Sun. Adolescentul este acuzat și de posesie de bunuri furate, într-un dosar separat. Acum, el este în arest preventiv.

Presa britanică a declanșat propria investigație după ce poliția londoneză a anunțat că a reținut o persoană în acest caz, dar fără a oferi alte detalii.
Inițial, anchetatorii au presupus că românul Gabriel Bringye, în vârstã de 37 de ani, a fost înjunghiat de un client care a comandat o cursă printr-o aplicației. Trupul lui Gabriel Bringye a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi, în mașina sa, în apropierea unei școli din Tottenham Hale, o suburbie a Londrei.

Un șofer de autobuz a fost cel care alertat poliția. La fața locului, a fost chemată imediat o ambulanță. Medicii au declarat decesul românului 40 de minute mai târziu. La câteva sute de metri de locul faptei, echipele de criminalșiti au descoperit unul dintre cele două telefoane ale victimei.

sursa

Citeste si...