Actualitate

Adolescentul agresat într-un parc din Hunedoara se află internat în stare gravă.

Adolescentul care a fost aruncat la pământ fără milă de un tătic supărat, într-un părculeţ din municipiul Hunedoara, se află în stare gravă, spun medicii.

Din investigațiile medicale a reieșit că băiatul de 13 ani a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă. Potrivit surselor agerpres, băiatul este stabil şi se află internat la Chirurgie Pediatrică, însă există riscul ca starea lui să se agreveze și să fie transferat la secţia de Neurochirurgie.
„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, pentru sursa citată.

Bătăușul este rudă cu adolescentul și a fost reținut în arest

Cercetările au scos la iveală faptul minorul zdobit de pământ este nepotul bărbatului de 29 de ani.

Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul de duminică a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

Agresorul a fost reţinut şi trimis, în cursul nopţii, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. El va fi prezentat luni în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale în acest caz.

În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

În acest caz, și fiul bărbatul a fost audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, după ce ar fi fost și el lovit.

sursa

Citeste si...