Politica

Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia

Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia
Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, a lăudat Guvernul Orban, de Ziua Națională a României, deoarece a aplicat reforme pentru restaurarea statului de drept și pentru combaterea corupției scrie b1.ro

Zuckerman a mai spus că, în România modernă, „corupţia endemică şi baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul”.

Adrian Zuckerman laudă activitatea Guvernului PNL în combaterea corupției

„Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a restaura statul de drept – afectat de guvernul anterior – şi pentru a ‘smulge’ din rădăcini corupţia. Corupţia endemică şi baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul în România modernă”, a declarat Adrian Zuckerman, în mesajul video transmis cu ocazia Zilei Naționale României.

Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia. Baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul în România modernă
Zuckerman a precizat că „Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european”.

Nu e prima dată când diplomatul face referiri la „baronii roșii”. În octombrie, el a lăudat astfel rezultatul alegerilor locale din luna precedentă, câștigate de PNL:

„Poporul român continuă să se elibereze din cătuşele moştenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleşi să îl deservească”.

Citeste si...

Google News Antena24.ro

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro