Publicatia Antena24.ro.

Afacere in familie, cu 3 proxeneti, tatal si fii lui, si-au trimis iubitele la prostitutie!


loading...

Afacere in familie, cu 3 proxeneti, tatal si fii lui, si-au trimis iubitele la prostitutie!Trei oameni din Galati au fost prinsi de Politie in timp ce facea proxenetism, procurorii DIICOT au descoperit ca vinovatii sunt rudele, fiind chiat tatal si fii lui, care si-au pus iubitele la prostitutie, relateaza wowbiz.ro.

Acesti trei vinovati sunt retinuti si se investigheaza cazul infractional, pentru racolarea a sase tinere si fiind minore, care le-au obligat sa se prostitueze in Romania si Spania.

Joi, DIICOT a făcut șase percheziții, în urma cărora au fost descoperite mai multe bunuri incriminatorii, care i-ar fi ajutat pe cei trei în „afacerea” lor.

Două mașini de lux au fost indisponibilizate, în valoare de aproximativ 170.000 de euro, precum și 50.000 de euro. Totodată, au fost aplicat sechestru asigurător pentru 3 imobile din județul Galați.

”În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate atât bunuri care servesc la întregirea probatoriului administrat în cauză (telefoane mobile, cartele telefonice, formulare de transfer monetar, etc), bunuri care au fost utilizate la comiterea infracţiunilor cât şi bunuri care au fost achiziţionate cu sume provenite din activităţile infracţionale (două autovehicule de lux în valoare de aproximativ 170 de mii de euro, trei imobile, suma de 50.000 euro cash)”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

 


Citeste si...

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat vine cu nou anunt pentru starea in care ne aflam, daca cumva fi relaxare cu privire la starea de urgenta in acest moment, relateaza spynews.ro. ”Nu trebuie nimeni să se relaxeze” Toata Romania se intreaba dupa starea asta de urgenta si atatea restrictii, oare ce se va intampla. Cu toate astea, Raed...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro