Actualitate

Agresorul de 19 ani din Suceava a fost arestat pentru 30 de zile

Tânărul de 19 ani din județul Suceava, care și-a biciuit iubita gravidă de doar 15 ani, a fost arestat pentru 30 de zile.

O tânără de 15 ani, însărcinată, a fost filmată chiar de mama ei în timp ce soţul, un tânăr de 19 ani, o bătea cu bestialitate chiar în curtea casei. Poliţiştii l-au identificat pe agresor, iar în prezent continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele ce au dus la un astfel de comportament.

Scenele înfiorătoare au fost postate pe o reţea de socializare şi au stârnit revolta oamenilor. În imagini se observă cum agresorul, fără nicio remuşcare, o aşază în genunchi pe minoră şi o loveşte puternic cu biciul în rânduri repetate.

În urma imaginilor apărute, poliţiştii din cadrul IPJ Suceava s-au autosesizat şi l-au căutat pe agresor. Sâmbătă, el a fost reținut pentru 24 de ore, în ciuda opoziției manifestate de minoră și mama ei, care susțin că a fost o glumă.
Potrivit poliţiştilor, agresiunea ar fi avut loc din cauza geloziei extreme a tânărului de 19 ani. Acesta a susţinut că fata i-ar fi fost infidelă şi a încercat să-şi facă dreptate cum a ştiut el mai bine. Mai mult decât atât, în cadrul audierilor, atât tânăra agresată, cât şi mama acesteia ar fi susţinut că filmarea a fost făcută în joacă şi nu este de fapt o agresiune. Însă tânărul nu a scăpat.
Potrivit informaţiilor poliţiştilor, şocant este faptul că mama fetei, împreună cu fostul concubin, ar fi filmat întreaga scenă, iar la mijloc ar fi vorba de o răzbunare. Şi asta pentru că, se pare, în ultimul timp, între mamă şi fostul concubin au apărut unele certuri, iar acesta din urmă a încercat să se răzbune pe femeie şi să facă rău familiei distribuind imaginile şocante în mediul online.

În cele din urmă a fost sesizată şi Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Suceava, dar şi Avocatul Poporului.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *