Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Scitech

Ai un telefon OnePlus 8? Acum puteți juca Fortnite Mobile la 90fps

Ai un telefon OnePlus 8 Acum puteți juca Fortnite Mobile la 90fps
Ai un telefon OnePlus 8 Acum puteți juca Fortnite Mobile la 90fps

Fortnite pe un smartphone înseamnă unele compromisuri – în loc de ratele mari de cadru găsite pe PC, rămâi blocat la 60fps.

Însă proprietarii seriei 8 lansate recent de OnePlus se vor putea bucura de titlul Battle Royale la 90fps, care este mai mult decât Xbox One X și PS4 Pro.
O mulțime de telefoane emblematice vin acum cu rate de actualizare mai mari decât 60Hz standard, inclusiv OnePlus 8 (90Hz) și OnePlus 8 Pro (120Hz).

Producătorul acestor dispozitive tocmai a anunțat un parteneriat cu Epic Games, care le va permite să ruleze Fortnite la 90fps, mai degrabă decât obișnuitele 30fps, care este modul în care majoritatea telefoanelor Android și Nintendo Switch rulează jocul.

După cum a menționat Gamespot , Epic a colaborat cu OnePlus pentru a realiza o construcție specifică OnePlus 8 a Fortnite care poate atinge 90fps. Pregătirea este că setările grafice generale vor fi comutate pe „Scăzut”. Puteți să-l jucați la 60fps cu grafica setată la „Epic”.
Rularea jocului la 90fps îți va scurge bateria destul de repede, desigur, dar netezimea suplimentară ar trebui să merite. Nu există niciun cuvânt dacă alte smartphone-uri de 60Hz +, cum ar fi OnePlus 7 și 7T, seria Galaxy S20 și Google Pixel 4, în cele din urmă vor putea rula Fortnite la 90fps.

Seria OnePlus 8 nu este singurul dispozitiv mobil care poate reda Fortnite la peste 60 de CP. IPad Pro poate rula jocul la 120fps, dar pe Xbox One X și PS4 Pro, este limitat la 60fps.

Asigurați-vă că consultați recomandările noastre pentru cele mai bune smartphone-uri din această caracteristică , care include mai multe cu ecrane cu un ritm ridicat de actualizare

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *