Publicatia Antena24.ro.

Ajutor pentru Centru de batrani din Babta. Batrani mai au nevoie de o masina de spalat. Distribuie si implicate!


Ajutor pentru Centru de batrani din Babta. Batrani mai au nevoie de o masina de spalat. Distribuie si implicate!Centrul de batrani din localitatea Babta, este mereu in activitate, adica, fac anumite activitati, canta, spun rugaciuni, mananca, fac origami si joaca sah, acesti bunici se simt foarte bine, deoarece nu se mai simt singuri, pentru ca sunt batrani care sunt vaduvi, nu au familia aproape, s-au sunt singuri pe lume, iar cu voluntara Dragos Danuta Florina, fata cu dizabilitati, face voluntariat cu anumite activitati, cantandu-le, facand rugaciuni si jucandu-se anumite jocuri pe care ii invata.

Dar si cu bucatareasa Deac Rodica, care le face mancare, si de care sunt foarte multumiti, pentru ca se comporta cu ei foarte dragut, si le ofera tot ce vor.

In acest Centru batranei ar mai avea nevoie de o masina de spalat, pentru ca au tot ce le trebuie in acest moment, dar avand baia, le mai lipseste si o masina de spalat pentru a baga rufele murdare la spalat pentru ei.

Cei care vor sa contribuie cu o masina de spalat, s-au cu bani, va asteptam cu drag sa o faceti.

Nr de contact: 0770197142 / 0741598031

Mana de la mana ii vom putea oferi bunicilor o stare de bine bunicilor nostri.

Multumim!


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro