Publicatia Antena24.ro.

Ajutor pentru Centru de batrani din Babta. Batrani mai au nevoie de o masina de spalat. Distribuie si implicate!


loading...

Ajutor pentru Centru de batrani din Babta. Batrani mai au nevoie de o masina de spalat. Distribuie si implicate!Centrul de batrani din localitatea Babta, este mereu in activitate, adica, fac anumite activitati, canta, spun rugaciuni, mananca, fac origami si joaca sah, acesti bunici se simt foarte bine, deoarece nu se mai simt singuri, pentru ca sunt batrani care sunt vaduvi, nu au familia aproape, s-au sunt singuri pe lume, iar cu voluntara Dragos Danuta Florina, fata cu dizabilitati, face voluntariat cu anumite activitati, cantandu-le, facand rugaciuni si jucandu-se anumite jocuri pe care ii invata.

Dar si cu bucatareasa Deac Rodica, care le face mancare, si de care sunt foarte multumiti, pentru ca se comporta cu ei foarte dragut, si le ofera tot ce vor.

In acest Centru batranei ar mai avea nevoie de o masina de spalat, pentru ca au tot ce le trebuie in acest moment, dar avand baia, le mai lipseste si o masina de spalat pentru a baga rufele murdare la spalat pentru ei.

Cei care vor sa contribuie cu o masina de spalat, s-au cu bani, va asteptam cu drag sa o faceti.

Nr de contact: 0770197142 / 0741598031

Mana de la mana ii vom putea oferi bunicilor o stare de bine bunicilor nostri.

Multumim!Citeste si...


Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Noapte grea, duminică, pentru pompierii din Tulcea. Delta a luat foc și a ars o suprafață imensă. Două incendii puternice au izbucnit. Unul este între localitățile Greci și Măcin. Celălalt în zona localității Grindu. Flăcările au acaparat vegetația uscată și stuful. Mai multe echipaje de pompieri...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro