Publicatia Antena24.ro.

ALERTĂ! Accident DE MUNCĂ în Italia: Mai mulți români, implicați!


Incident pe un șantier de construcții din Italia unde o macara a scăpat, marți, de sub control.
Accidentul a avut loc la un complex rezidențial care se construiește în Frosinone, în regiunea Lazio, scrie rotalianul.com. Cei doi bărbați români locuiesc în Alatri și ambii sunt în momentul de față internați la spitalul „Umberto I” din Roma. Ei au fost răniți grav în timp ce brațul mecanic al macaralei cu care turnau ciment s-a înclinat și i-a lovit.
Nu se știe încă dacă românii au fost loviți direct de brațul mecanic al macaralei care s-a înclinat, sau dacă erau pe schele și au căzut după impactul cu utilajul.

Medicii ajunși la locul incidentului, după ce le-au acordat primul ajutor, au dispus transportul imediat cu ajutorul elicopterului a unuia dintre muncitori la spitalul din Roma. Celălalt muncitor a fost inițial transportat la spitalul „Fabrizio Spaziani” din Frosinone, dar în cursul după-amiezii situația sa s-a agravat și a fost transferat și el la „Policlinico Umberto I” din capitala italiană.

sursa

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Alerta maxima in Aeroportul din Cluj. Se i-a masuri drastice din cauza coronavirusului!

Alerta maxima in Aeroportul din Cluj, s-au luat masuri drastice din cauza virusului ucigator coronavirusm intreaga lume este speriata sa nu vina virusul si ini Romania, autoritatiile au luat masuri drastice pentru cei care nu repspecta procedurele la intrarea in Romania, relateaza spynews.ro. Cea mai mare frica este...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro