Publicatia Antena24.ro.

Alerta aviatică în toate tarile! Aeronave RUSEȘTI au fost INTERCEPTATE de AVIOANELE MILITARE


Alerta aviatica pentru toata Europa, aeronavele rusesti au fost interceptate de avioanele militare britanice si franceze au fost ridicate de la sol pentru a identifica un avion de lupta care era peste Marea Nordului, relateaza evz.ro.

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene Franceze, colonelul Cyrille Duvivier, a declarat pentru Reuters că unul sau mai multe avioane rusești au fost detectate dar acțiunile lor nu erau ostile.

”Mecanismele obișuite de răspuns au fost declanșate: luptătorii Rafale au decolat dimineață de la baza Saint-Dizier împreună cu un avion de realimentare și s-au poziționat pentru o posibilă intervenție”, a declarat Duvivier.

Luna trecută, două avioane rusești au încălcat spațiul aerian al României.

Cele două aeronave au fost interceptate în spațiul românesc și au fost escortate de avioanele de vânătoare Typhoon ale Forțelor Regale Aeriene Britanice

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShareULTIMA ORA! Raluca Munte s-a intors inapoi la Puterea Dragostei!

Fosta concurenta, Raluca Munte s-a reintors la casa Puterea dragostei, s-a dat de gol facandu-si poza cu concurentele actuale, relateaza wowbiz.ro. Fanii acestei emisiuni vizualizeaza cu drag Puterea dragostei. “Te-ai întors în emisiune?”, “Mă bucur că ai intrat înapoi în casă”, sunt o...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro