Stiri Nationale Si Internationale.

Alerta! Iata otrava din magazine care te imbolnaveste de cancer, iar romanii o consuma crezand ca este sanatoasa!


Se tot aude de multe perspane de acest caz de cancer in centrul nostru, iar de aceste bolii cad victimele care duc un trai greu, departe de alcol si tutun, uneori ne punem intrebarea de une?, unul dintre raspunsuri se afla in otrava care este nevazuta in hrana care o consumam zi de zi, relateaza bzi.ro.

Lumea se fereste de carnea de porc, deoarece nu este bun pentru ca contine mare colesterol, iar puiul este dedicat, fiind sanatos, dar puiul creste prea repede, iar acesta trebuie mancat inainte de 40 de zile, deoarece este indopat cu multi hormoni si toate chimicalele periculoase.

Daca nici puiul nu este bun, atunci ne indreptam spre carnea de peste.

Numai ca pestii mari (ton, cod) retin metalele grele (plumb, mercur, cadmiu etc.), provenite de la poluare, iar acestea, ajunse in corpul nostru, se acumuleaza in rinichi, ficat, oase, creier si duc la inevitabilul cancer.

Pangasiusul e considerat o adevarata otrava.

Somonul de crescatorie, cel care se gaseste de obicei in magazin, e chiar boala curata si medicii sfatuiesc femeile gravide sa se tina departe de asa ceva, asa cum le sfatuiesc sa nu fumeze.

In carnea de somon de crescatorie ai parte de pesticide, de mercur, de dioxina, inclusiv de colorant (caci i se administreaza colorant in hrana, sa se obtina carnea roz).

 

Distribuie


Lasă un răspuns