Actualitate

Alerta internationala! Coreea de Nord ameninta ca va ataca cu arma nucleara la orice atac, posibil ca Romania sa fie afectata, iata de ce!

Alerta internationala! Coreea de Nord ameninta ca va ataca cu arma nucleara la orice atac, posibil ca Romania sa fie afectata, iata de ce!Coreea de Nord este extrem de revoltata, este pregatita de un atac cu arma nucleara in orice moment, acestia raspund oricarui atac, relateaza www.realitatea.net.

„Coreea de Nord este pregătită să răspundă cu arma nucleară la orice atac nuclear”, a afirmat sâmbătă la Phenian numărul doi al regimului comunist, după ce președintele american, Donald Trump, a promis recent să „rezolve” „problema” nord-coreeană.

Acest razboi intre Coreea de Nord si Statele Unite ar afecta si Romania, deoarece multe tratate sunt la mijloc intre Romania si Statele Unite.

„Suntem pregătiți să răspundem la un război total printr-un război total și suntem pregătiți să replicăm la orice atac nuclear printr-un atac nuclear în felul nostru”, a declarat Choe Ryong-Hae.

 

 

Citeste si...