Publicatia Antena24.ro.

Alerta maxima in Aeroportul din Cluj. Se i-a masuri drastice din cauza coronavirusului!


Alerta maxima in Aeroportul din Cluj. Se i-a masuri drastice din cauza coronavirusului!Alerta maxima in Aeroportul din Cluj, s-au luat masuri drastice din cauza virusului ucigator coronavirusm intreaga lume este speriata sa nu vina virusul si ini Romania, autoritatiile au luat masuri drastice pentru cei care nu repspecta procedurele la intrarea in Romania, relateaza spynews.ro.

Cea mai mare frica este pentru cei care vin din Italia, dupa cum spun sursele, este cea mai afectata tara dupa China.

Toti cei care vin in Romania, sunt obligati sa complecteze un act.

În cazul în care unul dintre pasageri va avea febră, iar aparatul va indica acest lucru printr-un sunet, pasagerul va fi trimis în carantină pentru cel puţin 14 zile.

De astfel, daca oamenii veniti nu prezinta infectarea cu virus, acestia sunt obligati sa mearga la medicul de familie pentru control, iar in 14 zile daca nu au simptome, sunt lasati in libertate.

”Pasagerii care vor sosi vor completa un chestionar referitor la zona unde au stat în Italia și unde se vor deplasa în România”, a spus Tudor Lupoaie, directorul operațional al Aeroportului Cluj-Napoca, potrivit Antena3

 


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro