Publicitate
Actualitate

Alerta maxima in Suedia! Un camion terorist a intrat intr-o multime de oameni, 2 morti si zeci de raniti, VIDEO SOCANT!

Publicitate

Alerta maxima in Suedia! Un camion terorist a intrat intr-o multime de oameni, 2 morti si zeci de raniti, VIDEO SOCANT!Panica maxima in Suedia, un camion terorist a dat peste multimea de oameni, doi morti si zeci de raniti in urma atacului, relateaza www.cancan.ro.

In urma cu o ora, Politia din orasul Stockholm din Suedia, a dat alerta maxima, dupa ce un camion terorist a intrat peste zeci de oameni in strada.

Publicitate

La volanul camionului a fost un barbat mascat, dar in acest moment nu se stie sigur nimic, daca a decedat s-au nu in timpul atacului sau.

Toata zona a fost evacuata din gara centrala din Suedia, intru-cat s-a auzit si focuri de arma la gara de tren, toata lumea a fost evacuata.

Premierul Suediei, Stefan Lofven a anunţat că „ţara a fost atacată“, în urmă cu puţin timp.

Totodată, acesta a indicat că este vorba despre un atac terorist.

Poliţia suspectează că ar fi vorba despre un atac terorist.

Camionul a intrat peste zecile de oameni care se afla pe strada comerciala din centrul orasului Stockholm.

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite.

Totodată, camionul s-a izbit într-un magazin, iar unii martori susţin că la faţa locului s-au putut auzi focuri de armă, însă oamenii legii nu au confirmat acest lucru deocamdată.

Din câte se pare, totul s-a petrecut în centrul oraşului Stockholm, iar potrivit oamenilor legii, mai multe persoane au fost rănite.

„Un vehicul a rănit mai multe persoane pe strada Drottningatan“, a declarat Towe Hagg, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei.

„Postul public de radio a relatat că trei persoane au murit în incident”, potrivit The Independent.

Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00 (ora locală), în apropierea unui mare magazin, la intersecţia dintre o mare arteră şi cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei.

Publicitate

Citeste si...