Social

ALERTA MAXIMA! Teroristi au atacat in Londra pe o trecere de pietoni, 5 romanii au fost loviti de masina terorista, imagini de groaza!

Alerta de ultima ora in Londra, cinci romanii au fost loviti de masina terorista astazi pe trecerea de pietonii, relateaza www.realitatea.net.

Pe trotuar era un grup de tineri care au fost luati din plin de masina terorista, printre care cinci romanii au cazut victime atentatului terorist din zona sud-estul Londrei.

Potrivit surselor, al presei britanice, soferul masini era beat, iar el ar fi vrut intentionat sa dea peste tineri de pe trecerea de pietoni, incat si pe trotuar sa ajunga.

„UPDATE: Conform martorilor, citaţi de Daily Mail, toţi cei 5 răniţi sunt români şi lucrau la o spălătorie auto din Londra.

Tot martorii susţin că şoferul, beat, a intrat intenţionat în grupul format din români, grup aflat pe trotuar.

Una dintre victime, un tânăr de 25 de ani, este într-o stare gravă la spital, în timp ce alţi doi, o femeie de 35 de ani şi un alt tânăr de 25 de ani, sunt în stare gravă, dar stabilă.

Un video filmat cu telefonul mobil arată carnagiul şi martorii care se grăbesc să ajute victimele, imediat după incident.

Ştirea iniţială: Cinci persoane au fost rănite duminică şi au fost transportate la spital, după ce o maşină a intrat într-un grup de pietoni în zona de sud-est a Londrei, a anunţat un oficial din cadrul poliţiei, care a precizat că şoferul a fost reţinut, relatează cotidianul The Guardian”, potrivit Mediafax.

Masina terorista a intrat pe trotuar izbind toti pietoni de zid.

Şoferul maşinii a fost reţinut de un poliţist aflat la faţa locului, fiind arestat sub suspiciunea că ar fi condus într-un mod periculos.

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din sudul şi estul Londrei, iar momentan nu există mai multe detalii cu privire la starea răniţilor.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţa pe strada Bromley din zona Bellingham.

 

 

 

 

Citeste si...