Antena24.ro iti ofera Stiri din Romania,Stiri Diaspora,Ultimele Stiri din Romania,Ultimele Stiri Diaspora – Antena24.ro.

ALERTA MAXIMA! Toate femeile sa citeasca urgent, pentru a scapa de agresiuni si violuri!


Pentru a se salva toate femeile de la agresiuni si violuri, trebuie sa citeasca aicia cele zece sfaturi importante, relateaza jurnalmm.ro.

1. Sfat preluat din tehnicile de Tae Kwon Do: Cotul este cel mai dur punct al corpului. Dacă te afli la distanţă mică de un atacator, foloseşte-ţi cotul ca să imprimi o lovitură puternică!

2. Sfat preluat de la un ghid turistic: Dacă un agresor îţi cere portofelul şi/sau geanta, NU I LE ÎNMÂNA.

Aruncă-i-le în schimb la distanţă cât mai mare de tine…

De cele mai multe ori, hoţul se va repezi asupra lor, moment în care trebuie SĂ FUGI CÂT TE ŢIN PICIOARELE ÎN DIRECŢIA OPUSĂ!

3. Dacă se întâmplă vreodată să fii răpit(ă) şi ţinut(ă) captiv(ă) în portbagajul unei maşini, loveşte cu piciorul în luminile din spate până le dobori în exterior, apoi scoate braţul afară şi scutură-l energic ca să atragi atenţia şoferilor din spate sau a pietonilor…

Şoferul agresor nu te poate vedea când ceri ajutor. Acest truc a salvat multe vieţi!

4. După ce îşi fac cumpărăturile, ies de la serviciu, sau ies dintr-un local, mulţi şoferi, şi mai ales şoferiţe, urcă în maşină şi nu pornesc imediat, ci îşi verifică mai întâi telefonul sau bonurile.

NU PROCEDA AŞA!

Dacă un agresor ţi-a spart maşina şi a pătruns înăuntru, neatenţia ta îi va permite să treacă pe scaunul din dreapta şi să te ameninţe cu o armă, forţându-te să conduci până la destinaţia cerută de el.

IMEDIAT CUM INTRI ÎN MAŞINĂ, BLOCHEAZĂ PORTIERELE ŞI PLEACĂ!

Dacă în maşină se află un atacator care te ameninţă cu o armă, NU PLECA PE DRUMUL INDICAT DE EL! În schimb, calcă acceleraţia şi intră în primul parapet sau stâlp de iluminat!

Nu te mai gândi la maşină, reacţionează repede şi fă-o praf! Pe tine te va salva air-bag-ul, în timp ce agresorul, luat prin surprindere, nu va fi la fel de norocos, cu atât mai mult dacă se află pe bancheta din spate!

Imediat după accident, ieşi din maşină şi fugi.

Mai bine aşa decât să ajungi într-un sac de plastic cine ştie pe unde…

5. Câteva sfaturi cu privire la intrarea în maşina parcată:

A) Fii vigilent(ă): aruncă o privire de jur împrejur înainte să intri în maşină, inspectează interiorul maşinii, scaunul pasagerului şi bancheta din spate.

B) Dacă ai parcat maşina lângă o camionetă sau o dubă, intră în maşină pe portiera din dreapta.

Majoritatea agresorilor îşi atacă victimele trăgându-le în dubă atunci când acestea încearcă să urce în autoturismul propriu.

C) Priveşte cu atenţie înspre maşina parcată lângă tine, pe partea cu volanul. Dacă pe scaunul şoferului din maşina de lângă se află un bărbat neînsoţit, cel mai indicat ar fi să te întorci înapoi de unde ai ieşit şi să vii înapoi la maşină doar însoţit(ă) de un paznic, jandarm sau un poliţist. VIGILENŢA PREVINE MULTE PERICOLE. (Mai bine să fii paranoic decât să devii o victimă).

6. În clădirile cu mai multe etaje, ia MEREU liftul.

Scările sunt un loc foarte periculos pentru persoanele singure, şi foarte multe victime sunt atacate pe casa scărilor, mai ales pe timp de noapte!

7. Dacă agresorul este înarmat cu o armă de foc şi nu te afli sub controlul lui, CEL MAI BINE ESTE SĂ FUGI! Sunt şanse foarte mici ca atacatorul să te nimerească în mişcare (4% sau mai puţin) şi, chiar dacă te nimereşte, şansele ca acesta să lovească un organ vital SUNT MINIME. Aşa că FUGI, cel mai bine în zig-zag!

8. Doamnele sunt cele mai uşor impresionabile, iar amabilitatea sau compasiunea lor poate fi folosită împotriva lor. Ted Bundy, infamul criminal în serie, era un bărbat chipeş şi bine educat, care MEREU stârnea mila femeilor pe care le vâna! Obişnuia să meargă în baston, simulând un handicap la picior, şi cerea „ajutor” la urcatul la volan, moment în care îşi imobiliza victimele şi le răpea.

9. Un alt avertisment important: Cineva mi-a relatat că prietena ei a auzit plânsetul unui copil pe veranda casei în toiul nopţii, moment în care a avut inspiraţia să sune la poliţie, ora târzie trezindu-i suspiciuni.

Cei de la poliţie au instruit-o prin telefon să NU deschidă uşa sub nicio formă.

Femeia le-a spus la telefon dispecerilor că i se pare că plânsetul s-a mutat către stradă, şi că se teme ca nu cumva copilul să fie lovit de vreo maşină.

Dispecerii au insistat din nou SĂ NU DESCHIDĂ UŞA.

La sosirea echipajului de poliţie, femeia a aflat de existenţa unui criminal în serie suspectat că ar fi folosit înregistrări audio ale plânsetelor de copii ca să determine femeile să iasă din casă şi să le acorde copiilor ajutor.

Deşi potrivit spuselor ofiţerilor de poliţie, veridicitatea rapoartelor nu fusese verificată încă la acea dată, serviciul de urgenţă primise mai multe apeluri telefonice din partea unor femei care auziseră plânsete de copii în preajma caselor lor în toiul nopţii când se aflau singure acasă.

10. Momeala cu inundaţia! Dacă te trezeşti în toiul nopţii la auzirea unei posibile inundaţii în casă sau afară în curte, NU IEŞI SINGUR(Ă) SĂ VERIFICI!

La intrarea prin efracţie, unii agresori dau drumul la toate robinetele din casă pentru a crea o diversiune, putând astfel să ia victimele pe nepregătite!

Dacă stai la casă, aceştia pot da drumul la robinetele din curte ca să te determine să ieşi să verifici starea lor.

Mare grijă, cel mai bine este să rămâi în casă şi să suni la poliţie!

Fii vigilent(ă), nu te expune în astfel de situaţii, şi avertizează imediat vecinii şi poliţia!

Am rugămintea să trimiţi mai departe aceste informaţii tuturor femeilor pe care le cunoşti.

Sunt sfaturi şi avertismente care pot salva vieţi.

Domnilor, dacă ţineţi la mamele, soţiile, surorile, fiicele voastre, transmiteţi-le aceste informaţii preţioase ca să le protejaţi!

 Citeste si...


This template is empty


Ultima Ora!


Top News

Social

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de duminică, 8 decembrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de azi. Berbec Te enervezi ușor dacă ești acuzat că nu ai dreptate, te pierzi cu firea și ești în stare să faci scandal fără a ține cont de consecințe. Taur Pierzi bani din cauza prietenilor și nu știi cum să le zici că nu mai ești dispus […]

ShowBiz

Bogdan Mocanu l-a facut de rușine pe Jador!

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a amuzat pe seama lui Jador. Bogdan Mocanu și Jador sunt cei mai buni prieteni. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au cunoscut în emisiune și, deși s-au certat de câteva ori, sunt înc ontinuare foarte apropaiți. Tocmai de aceea, ei își permit să facă...

Sanatate

Un virus face ravagii în România. Este extrem de periculos și contagios

Un virus face prăpăd în România. În decurs de numai o săptămână au fost confirmate 50 de cazuri cu privire la o boală extrem de contagioasă, informează Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. Persoanele care contactează această virus sunt în pericol de moarte. Centrul...

Politica

Traian Băsescu: ”PSD nu-și revine din șoc. Iohannis a jucat perfect și a avut o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă”

Fostul președinte Traian Băsescu susține că PSD nu își revine încă din eșecul alegerilor din acest an, pentru că a pierdut încrederea electoratului. Pe de altă parte, consideră europarlamentarul PMP, președintele Klaus Iohannis a jucat perfect, însă a avut parte și de un context favorabil. ”Totul...

Actualitate

Vine primăvara! ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 9 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru perioada 9 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, iar veștile sunt neașteptat de bune. Începând de luni, 9 decembrie, vremea intră într-un proces de încălzire, ne anunță specialiștii. La nivelul întregii țări, temperaturile se vor situa...

Auto

Veste șoc de la Dacia: Apare mașina electrică!

Dacia electrică este viitorul la care visează mulți șoferi care încă nu-și permit un vehicul electric, dar statul începe să-i oblige să nu mai polueze. Dacia e realizat un Sandero electric anul trecut, iar modul ei de funcționare te-ar putea interesa În toamna anului trecut, a fost prezentat pentru prima...

Extern

Cuibul asasinilor GRU din Europa, identificat: 15 agenţi, bază de operaţiuni în Franţa

Cincisprezece spioni ai serviciului de informaţii al armatei ruse, specializaţi în asasinate, şi-au stabilit baza pentru operaţiuni în Europa, în Alpii francezi, potrivit cotidianului francez Le Monde. Asasinii, care au avut misiuni inclusiv în Republica Moldova, au fost descoperiți după urmăriri...

SciTech

Facebook lansează serviciul unificat de plăţi Facebook Pay pentru platformele sale

Facebook a anunţat marţi că lansează sistemul de plăţi Facebook Pay, un serviciu care va contribui la unificarea instrumentelor de plată ale platformelor sale, care mai includ Whatsapp şi Instagram, transmite Reuters. Compania a anunţat că serviciul permite utilizatorilor să trimită bani sau să facă o...

Sport

Naomi Osaka, eliminată în optimile de finală la US Open. Japoneza pierde primul loc WTA

Naomi Osaka a fost eliminată, luni, în optimile de finală de la US Open, după ce a fost învinsă de Belinda Bencic (Elveţia). În urma acestui rezultat, japoneza a pierdut locul 1 WTA. Belinda Bencic, cap de serie numărul 13, s-a impus cu 7-5, 6-4. În urma acestui rezultat, Naomi Osaka a pierdut locul 1...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *