Publicitate

ALERTA MAXIMA! Vladimir Putin taie in carne vie, armata rusa este pregatita de razboi, iata de ce!

Publicitate

Vladimir Putin taie in carne vie, acesta este extrem de revoltat incat a pregatit armata de razboi, relateaza jurnalmm.ro.

sputnik.md declara ca Forțele Aeriene și Cosmice ale Federației Ruse au intrat în alertă maximă de luptă.

Publicitate

„Unitățile de apărare antiaeriană a Forțelor Aeriene și Cosmice al Federației Ruse, care protejează Moscova și zona industrială centrală a fost aduse în alertă maximă de luptă”, a anunțat departamentul informațiilor și mass-media al Ministerului Apărării din Rusia.

„În cadrul unui control inopinat al stării de luptă al unităților și subunităților militare ale apării antiaeriene din cadrul Forțelor Aeriene și Cosmice, însărcinate cu protecția Moscovei și zonei industriale centrale au fost aduse în stare de alertă maximă de luptă”, se spune în comunicatul Apărării.

„După sosire la destinație unitățile vor desfășura tehnica militară, vor verifica funcționarea aparatajului și vor intra în regim de gardă, a anunțat Ministerul Apărării”, mai spune sursa citată.

Forțele antiaeriene rusești au fost aduse în stare de alertă la ordinul comandantului suprem al forțelor armate, Vladimir Putin. În verificarea inopinată a Forțelor Aeriene și Cosmice au fost implicate 45 mii militari, 1,7 mii de unități de tehnică militară, 150 aparate de zbor, 200 sisteme de rachete antiaeriene.

 

Publicitate