Actualitate

ALERTA! Romania este in strada, peste 80.000 de romanii sunt in strada acum!

Alerta de ultima ora in Romania, zeci de mii de romanii sunt acuma protestand pentru legea gratiei, relateaza www.digi24.ro.

Zeci de mii de manifestanți sunt Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Iași și alte orașe din țară.

„Noi proteste pe tema ordonanţelor privind graţierea şi modificarea codurilor penale au loc astăzi.

Ele au fost organizate pe Facebook. 

În București, în alte peste 15 orașe din țară și în mai multe orașe din străinătate, zeci de mii de persoane s-au adunat în piețe începând cu ora 17:00.

Actualizare 20:00. Sunt 50.000 de manifestanți doar în București. Coada se întinde între Piața Universității și Piața Victoriei.

Actualizare 19:35. Primii manifestanți încep să ajungă din nou în Piața Universității și se îndreaptă către sediul Guvernului, în Piața Victoriei. Sunt peste 30.000 de manifestanți.

Actualizare 19:20. Numărul prostatarilor din București a crescut la peste 30.000. Ei protestează la Ministerul Justiției și CNA, iar primii dintre ei se îndreaptă către Piața Victoriei, la Guvern. 

Se scandează: „Romania, trezeste-te!”, „România cere: fără grațiere!”, „Demisia!”, „Justiție, nu corupție”, „Antena 3, niște derbedei”, „PSD, ciuma roșie”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Jos Iordache”, „Jos penalii”, „Referendum”, „Ciorbea, nu uita, România nu te vrea!”, „DNA să vină să vă ia”, „Ciorbea și CNA apără corupția”.

 

 

Citeste si...