Alexandra, provocată să o bată pe Andrada la Puterea dragostei!


Alexandra, provocată să o bată pe Andrada la Puterea dragostei!

Alexandra, provocată să o bată pe Andrada la Puterea dragostei!

Alexandra este provocată să o bată pe Andrada pentru a fi astfel descalificată de la Puterea dragostei.
Andrada reușește să întărâte multe dintre fetele de la Puterea dragostei. După episodul violent de pe live-ul Andreei, când Andrada a venit și a lovit-o peste telefon, fanii emisiunii cred că și Alexandra este luată în vizor de aceasta. Însă, Alexandra este fermă. Ea susține că nu se va încăiera niciodată în casa Puterea dragostei, pentru că și-a învățat lecția din primele zile la show, când a fost provocată de Andrada și doar intervenția celorlalte fete a făcut să nu iasă o ciufuleală în toată regula.
”Nu o să bat niciodată pe nimeni, indiferent de cât de mult sunt provocată. Nu o să mă las influențată. Nu pun pe nimeni la punct. Andrada nu a sărit la mine la bătaie”, a spus Alexandra zilele trecute într-un live.
Cât despre scandalul dintre Andreea și Andrada, Alexandra nu vrea să comenteze, deși imaginile din live-ul concurentei au apărut peste tot.

Andrada de la Puterea dragostei a atacat-o pe Andreea în timpul unui live
Andreea se afla în camera de hotel și făcea un live cu Marinescu pe pagina ei de Instagram. Cum primea multe comentarii legate de Andrada, aceasta a spus că încearcă să o evite. Numai că, la un moment dat, unul dintre comentarii a fost de fapt o amenințare la adresa ei, așa că Andreea a ripostat: ”Începem cu amenințări, mie nu-mi vine să cred. În primul rând, eu nu m-am luat de ea. Ar trebui să o înveți bunele maniere și cei șapte ani de acasă, dacă se poate, dacă nu…”.

A fost momentul în care lucrurile s-au precipitat. Andrada a intrat în camera Andreei, aceasta a început să strige la ea, iar într-un final s-a văzut că telefonul este lovit, iar live-ul s-a închis. În vreme ce Andreea s-a plans că ar fi fost agresată de Andrada, bruneta spune că i-a lovit doar telefonul pentru că o jignise în live. ”Nu am dat în ea. Dacă nu știi, nu vorbi. I-am dat palma peste telefon. Dacă ai fi știut câte jigniri a spus înainte pe live nu mai făceai acea postare. Am și eu o limită. Nu sunt robot”, a fost apoi reacția Andradei, pe pagina ei de Instagram.

sursa


Citeste si...

Accident provocat de un şofer beat în București. Acesta nu a oprit la semnalele poliţiştilor și a trecut de mai multe ori pe roşu

Accident provocat de un şofer beat în București. Acesta nu a oprit la semnalele poliţiştilor și a trecut de mai multe ori pe roşu

Un şofer în vârstă de 22 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu a oprit la semnalele poliţiştilor sâmbătă seară, în Capitală, lovind alte două maşini şi trecând de mai multe ori pe culoarea roşie a semaforului. ”În data de 24.10.2020, jurul orei 23.20 un echipaj de poliţie...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *