Showbiz

Alexandra Stan: ”Am făcut terapie!”

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, însă a trecut prin momente delicate în copilărie. Aceasta a fost nevoită să facă terapie, întrucât tatăl ei i-a lipsit din primii ani de viață.

În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că i-a simțit foarte tare lipsa tatălui, care era plecat perioade lungi. Tot ceea ce a trăit la o vârstă fragedă a avut urmări și în viața de adult.

Tata era vaporean, 25 de ani a fost mai mult plecat. Pe când eu aveam 21 de ani, el a ieșit la pensie pe caz de boală. Noi am crescut fără el, au fost perioade când pleca și câte opt luni de acasă. Nu era aproape niciodată acasă de sărbători. Era greu. Mama era mâna de fier în casă. Noi am judecat-o în acea perioadă, dar a fost o mamă iubitoare. Cele mai grele momente erau despărțirile, când mergeam la gară să-l ducem pe tata, plângeam și eu, și sora mea. Sufeream teribil amândouă. Îi ceream mereu să nu mai plece.”, a mărturisit ea.

De asemenea, ea a vorbit și despre traumele pe care le-a resimțit.

Am ajuns în postura de victimă pentru că tot timpul căutam figura paternă. Am făcut terapie câțiva ani ca să-mi rezolv problemele emoționale. Am fost și cu părinții la psiholog, după acest incident. Tatăl meu a fost un tată foarte bun, ne-a oferit totul, nu a realizat că lipsa lui fizică va lăsa un gol emoțional. Părinții mei au plâns, le-a fost greu să înțeleagă tot acest episod.”, a mai mărturisit ea.

sursa