Showbiz

Alexandra Stan, la un pas să părăsească competiția Survivor România

Faimoșii au fost înfrânți în cel de-al doilea joc de imunitate Survivor România din această săptămână. Scorul a fost strâns și la 9-9 s-a jucat proba de ștachetă, unde Războinicii au fost mai buni.
În această situație, vedetele au fost nevoite să facă nominalizări pentru eliminare si să stabilească cine se alătură lui Musty în cursa pentru voturile publicului.
Alexandra Stan de la Survivor, nominalizată pentru eliminare
În urma voturilor pentru eliminare, Alexandra Stan a obținut cele mai multe nominalizări. Șase vedete au scris numele artistei, până când Daniel Pavel a anunțat cine este propunerea Faimoșilor.
Alexandra, nominalizata spre eliminare din partea Faimoșilor ești tu!”, a spus prezentatorul Survivor România.
Alexandra Stan se declară dezamăgită de voturile colegilor săi, însă spune că nu va lua decizia acestora personal. Artista mărturisește emoționată că nu s-a gândit niciodată că va ajunge la Survivor și a ajuns să lupte până la capăt pentru fiecare punct.

Eu chiar dacă sunt o fire puternică am foarte multe momente de slabiciune. Ce realizez aici zi de zi este un efort inimaginabil. Nu am cochetat niciodată cu ideea să vin la Survivor. Dar nu am cum să nu dau totul dacă e joc de imuniatate, să nu mor pe teren.
Acolo nu mai simt durerea, foamente, căldură, nu mai simt nimic din ce e greu, eu vreau, îmi dau interesul, dar orice om are o limită. Nimeni nu e Dumnezeu, nu o iau personal, deși sunt dezamgită. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le mai fac”, a spus emoționată Alexandra Stan.

sursa

Citeste si...