Politica

#Alexandru Nazare vine cu vesti bune pentru romani :)

Alexandru Nazare vine cu vești bune pentru români

Ministrul Finanţelor Publice a declarat luni, 5 aprilie, că o parte a împrumuturilor contractate de Guvern anul trecut a fost folosită pentru refinanţări ale unor credite mai vechi.

Haideţi să vedem ce comparăm, totuşi! Luna ianuarie şi februarie anul trecut totuşi nu au fost luni de pandemie. Aceste luni anul ăsta sunt luni de pandemie, sunt luni cu cheltuieli suplimentare de toate tipurile, nu numai medicale, pentru că anul trecut au fost şi creşteri de salarii, au fost şi creşteri de pensii care nu au fost reflectate în primele două uni ale anului, dar sunt reflectate în primele două luni ale anului acesta.

Şi vestea bună pe care vreau să v-o dau este că o să vedeţi datele consolidate din martie, care arată foarte bine, adică deficitul pe trimestrul unu 2021 raportat la deficitul pe 2020 scade cu 0,4%. E o scădere de deficit balansată de rezultatele de colectare din martie. Ca atare, per total, o să vedeţi un rezultat bun raportat la anul trecut, deşi suntem în pandemie”, a explicat Nazare

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *