Politica

Alexandru Rafila: „Nicolae Ciucă nu poate fi un prim-ministru mai slab decât Florin Cîțu”

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, a declarat joi seara în emisiunea News Pass, moderată de Laura Chiriac, că Nicolae Ciucă este o variantă de premier mult mai bună decât actualul președinte PNL, Florin Cîțu:

„Cu siguranță dânsul nu poate să fie un prim-ministru mai slab decât domnul Cîțu. Asta precizat a este evident. Promovarea domnului Cîțu îi aparține lui Ludovic Orban. Eu înțeleg că domnul general Ciucă nu este bun, dar Cîțu este o catastrofă din toate punctele de vedere și un om care nu își ține cuvântul nici cinci minute. Un om care este profund neserios și nesincer și incapabil să facă ceva în mod concret este mai puțin potrivit decât cineva care a demonstrat, chiar dacă într-o zonă mai restrânsă cum este MApN, niște calități”, a spus Alexandru Rafila.

Acesta a precizat că PSD nu a venit cu un candidat, deși a câștigat alegerile, pentru că nu beneficiază de o majoritate:

„Noi putem veni cu un candidat în momentul în care știm că ne bazăm pe o majoritate. Dumneavoastră ați obiectat în ceea ce îl privește pe cioloș că a fost candidat fără să aibă o majoritate în spate și noi nu putem să facem acest lucru pentru că PSD, chiar dacă a câștigat alegerile nu are o majoritate”, a mai precizat Alexandru Rafila.

Acesta a spus că așteaptă de la guvern un set de măsuri complete și coerente:

„Aștept niște măsuri coerente și complete. Măsuri parțiale nu își fac efectul. Dacănoi hotărâm să închidem școlile și să păstrăm deschise mallurile este o combinație care nu s-a dovedit de succes în nicio țară. Trebuie un pachet de măsuri care sunt impopulare”, a mai spus Alexandru Rafila.

sursa

Citeste si...